beats by dre cheap

Hoho

Uf citam evo od juce sta kazu pametni ljudi sto se tice ove posesivne ljubomore. Nista dobro. Nista bez pomoci psihologa, al' kako nekoga natjerati da ode psihologu ? Reci ce mi da on nije lud i da je njegovo ponasanje opravdano i normalno. Dala mi mama neku knjigu, onako bas knjiga za zamisliti se.
Haj kontam to je bolest, ne mozes bolesnog covjeka kriviti i ostaviti tek tako na cijedilu. Pa pokusaj fino pricati, pa na manje lijep nacin, pa fino objasni jedno deset puta istu stvar ali jok, zali Boze vremena. Odustala sam, sinulo mi je zasto da se ha borim za nekoga ko se ne bori za mene ? Logicno.

*

Odlucila sam da vise ne slusam o tudjim zivotima. Zove me danas poznanica da mi isprica sta se sinoc sve izdesavalo, ali ne njoj vec ovoj jednoj trecom curi. Prvo sam je pitala ima li to kakve veze sa mnom ? Rekla je da nema i tu sam prekinula sve konverzaciju. Ne mogu vise da slusam price o kojima se o svima samo lose prica, nikad nista fino i pozitivno da cujem o nekome. Uvijek su tu lose stvari koje mi nabijaju negativnu energiju. Ne zanima me cak ni sta se o meni prica.


Pravite me ponovo.
http://lazljiiiva.blogger.ba
26/06/2017 22:27